loading

Notes de premsa

Notes de premsa

2020

The Mail Company incorpora la tecnologia de llum ultraviolada (UV) per desinfectar els paquets i documents que es reben a les seves carteries

16 setembre 2020

La llum ultraviolada (UV) inactiva els microorganismes i està sent àmpliament utilitzada per esterilitzar superfícies, especialment davant la COVID-19.

Descarregar PDF

The Mail Company presenta DMR Flash: la primera solució de Carteria Digital d’implantació ràpida

03 juny 2020

DMR Flash dóna resposta a la necessitat de gestionar eficientment els fluxos de documentació física a les organitzacions que teletreballen i està dissenyada per fer front a la conjuntura actual.

Descarregar PDF

The Mail Company es converteix en soci preferent de Noysi i entra en el seu Consell Assessor

30 abril 2020

The Mail Company aportarà el seu coneixement i expertise acumulats en els últims 20 anys en l’àmbit de la gestió de la informació i la logística documental. Noysi per la seva banda aportarà noves funcionalitats, millorant l’experiència d’usuari dels clients de The Mail Company.

Descarregar PDF

El Hub de Gestió de Comunicacions Corporatives de The Mail Company, una solució alineada amb el teletreball

6 abril 2020

El COVID-19 ha accelerat la implantació del teletreball en moltes organitzacions que, sense una alternativa eficient per a la gestió dels seus fluxos de documentació física, poden tenir dificultats per mantenir el ritme de la seva activitat empresarial.

Descarregar PDF

The Mail Company amplia les seves capacitats a Portugal per proveir el mercat portuguès amb les seves solucions de transformació digital

19 març 2020

D’aquesta manera, per primera vegada disposarà a Portugal de les mateixes capacitats de servei que proporciona als seus clients amb seu a Espanya que inclou solucions logístiques, solucions digitals i serveis de consultoria i gestió de projectes

Descarregar PDF

The Mail Company, reconeguda per IFMA Espanya per la seva tasca en el desenvolupament del Facility Management

26 febrer 2020

El passat dijous 20 de febrer, en un esdeveniment celebrat al madrileny Parc Empresarial Las Mercedes, Luis del Barrio, director de Negoci, va rebre un segell que acreditava The Mail Company com a Empresa Compromesa amb el Desenvolupament del Facility Management a Espanya.

Descarregar PDF

The Mail Company integra la plataforma col·laborativa Noysi al seu Hub de Gestió de Comunicacions Corporatives

27 gener 2020

Els més de 200 clients corporatius de The Mail Company -prop de 40.000 usuaris potencials- podran gaudir d’aquesta plataforma escalable, fiable i segura que inclou xat, missatgeria, emmagatzematge cloud i eines de col·laboració.

Descarregar PDF

Soy un bloque de texto. Haz clic en el botón Editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2019

La campanya “Reyes Majos”, amb la col·laboració de The Mail Company, complirà més de 1.700 somnis de persones en situació desfavorable

16 desembre 2019

The Mail Company col·labora per setè any consecutiu en la campanya impulsada per Miaportacion.org, que busca cada any persones solidàries que facin realitat el desig nadalenc d’una persona adulta atesa per una entitat social del país.

Descarregar PDF

e-Box, la nova solució de The Mail Company per a la gestió d’enviaments particulars (e-Commerce) en corporacions i edificis d’oficines

26 novembre 2019

e-Box és la solució de The Mail Company per a la gestió de l’e-commerce a les corporacions i edificis d’oficines. L’única solució del mercat que és independent, integral i integrada.

Descarregar PDF

L’APOSTA PER LA INNOVACIÓ I LES NOVES TENDÈNCIES EN ELS ESPAIS DE TREBALL FAN QUE LA CARTERIA DIGITAL TINGUI CADA VEGADA UNA MAJOR DEMANDA EN EL MERCAT

22 juliol 2019

The Mail Company està bolcada en la implantació de diversos projectes de Carteria Digital a diferents corporacions, principalment a Madrid i Barcelona. La Carteria Digital s’ha convertit en els últims mesos en una de les solucions més demandades de la seva cartera.

Descarregar PDF

GIO-NEOS: més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques per a la gestió de les Notificacions Electròniques Obligatòries

20 maig 2019

La solució desenvolupada per The Mail Company per a la gestió integral i centralitzada de les Notificacions Electròniques Obligatòries de les administracions públiques, ja realitza més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques només deu mesos després del seu llançament.

Descarregar PDF

L’equip Habibi, copatrocinat per The Mail Company, distribueix prop de 70 k de material solidari al Marroc

11 març 2019

Les estudiants universitàries Cassandra i Nina, components de l’equip Habibi, ja estan de tornada a casa després de finalitzar el 3 de març la seva participació al raid solidari Uniraid, que les va portar a creuar el Marroc de nord a sud, on van distribuir prop de 70 k de material solidari.

Descarregar PDF

The Mail Company aposta de nou pel Ral·li solidari Uniraid i patrocina a l’equip Habibi

20 febrer 2019

Cassandra i Nina, estudiants de tercer any d’ADE, són les components de l’equip Habibi, que participarà en el raid solidari Uniraid del 23 de febrer al 3 de març al Marroc amb el copatrocini de The Mail Company, que també aportarà material solidari per a ser distribuït en els poblats del desert.

Descarregar PDF

 

2018

The Mail Company distribuirà gratuïtament més de 400 regals de la campanya “Buscamos Reyes Majos 2018”

10 desembre 2018

The Mail Company se suma per sisè any consecutiu al projecte “Buscamos Reyes Majos”, que concedirà aquest Nadal desitjos a 1.500 persones adultes en situació socioeconòmica desfavorable.

Descarregar PDF

Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company, segon classificat en la categoria scratch a l’IWGOC 2018 celebrat a Palma de Mallorca

19 novembre 2018

Sebas, excampió d’Europa de golf en cadira de rodes i coach motivacional, també va ocupar la sisena plaça a la classificació final scratch general. Va ser l’únic representant espanyol en un torneig al qual van assistir 41 jugadors de cinc continents.

Descarregar PDF

El golfista i conferenciant motivacional Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company

2 novembre 2018

Sebas Lorente, excampió d’Europa de golf en cadira de rodes, serà l’ambaixador de The Mail Company i representarà la companyia a diferents esdeveniments esportius i empresarials que tindran lloc en els propers mesos.

Descarregar PDF

The Mail Company copatrocina la conferència “L’impacte del Facility Management a les Smart Cities”, que tindrà lloc el proper 19 de setembre a Barcelona

4 setembre 2018

A l’esdeveniment hi prendran part experts institucionals, acadèmics i empresarials que presentaran els seus diferents punts de vista sobre quines són les solucions i tendències innovadores en aquest nou concepte de ciutat.

Descarregar PDF

The Mail Company presenta GIO-NEOS, solució única al mercat per a la Gestió Integral de les notificacions electròniques obligatòries de les administracions públiques

16 juliol 2018

GIO-NEOS integra els tres processos principals: accés-descàrrega, classificació-distribució i presentació d’escrits mitjançant registre electrònic.

Descarregar PDF

The Mail Company patrocina Sebas Lorente en la seva participació al Campionat Europeu Individual de Golf Adaptat

20 juny 2018

El jugador català de golf en cadira de rodes va obtenir el cinquè lloc de la seva categoria en el Campionat Europeu Individual de Golf Adaptat disputat a la localitat portuguesa de Troia del 6 al 8 de juny.

Descarregar PDF

The Mail Company patrocina, per segon any consecutiu, el “Team Bonache”, que travessa el Marroc participant a la carrera solidària Uniraid 2018

26 febrer 2018

The Mail Company aporta també 1.000 pulseres reflectants que ajudaran a disminuir l’alt índex d’atropellaments que es produeixen per la nit a les carreteres locals marroquines per manca d’il·luminació.

Descarregar PDF

GIO assoleix els 18 milions de transaccions

12 febrer 2018

Després de quatre anys de ple funcionament, la plataforma de gestió integrada d’operacions de The Mail Company (GIO) confirma la seva projecció com a element clau per impulsar la Transformació Digital de les empreses, així com millorar l’eficiència dels serveis.

Descarregar PDF

[/vc_column]

2017

The Mail Company distribuirà gratuïtament 250 regals de la campanya “Buscamos Reyes Majos”

18 desembre 2017

L’empresa col·labora per cinquè any consecutiu a la campanya, que beneficiarà aquest Nadal 1.400 persones en situació socioeconòmica desfavorable de Barcelona, Cádiz, Gijón, Madrid i València.

Descarregar PDF

The Mail Company abordarà la transformació digital a les empreses en el X Workplace Summit d’IFMA España

15 novembre 2017

Un any més, els experts del sector del Facility Management espanyol es donaran cita per analitzar les últimes tendències en espais de treball en el Workplace Summit 2017 que tindrà lloc aquest mes a Madrid i Barcelona.

Descarregar PDF

The Mail Company reforça la seva presència comercial a la zona Est peninsular amb la incorporació de  Sebastián Gómez

14 novembre 2017

Sebastián Gómez és el nou responsable de relacions externes per a la zona Est peninsular de The Mail Company. El seu marc d’actuació serà la Comunitat Valenciana, Catalunya, Aragó i Balears, on The Mail Company es troba en un moment d’expansió.

Descarregar PDF

Enagás confia a The Mail Company la Transformació Digital del seu servei de Carteria i logística interna

20 juliol 2017

The Mail Company està desplegant la seva solució de Carteria Digital, única a la península, a les tres seus corporatives d’Enagás, situades a Madrid.

Descarregar PDF

The Mail Company patrocina, per quart any consecutiu, el principal torneig europeu per a golfistes en cadira de rodes

11 abril 2017

Els millors jugadors d’Europa en cadira de rodes es donaran cita a Sitges els dies 25 a 27 d’abril per disputar l'”EDGA-Terramar Open for Wheelchair Golfers”.

Descarregar PDF

El “Team Bonache”, patrocinat per The Mail Company, obté el premi a l’equip més solidari d’Uniraid 2017

10 març 2017

L’equip “Team Bonache” va completar el 5 de març la seva participació a Uniraid 2017 després d’haver travessat el Marroc de nord a sud i haver repartit més de 30 kg de material solidari a les aldees del desert.

Descarregar PDF

2016

The Mail Company colabora un año más con el proyecto social “Buscamos Reyes Majos”

15 desembre 2016

La iniciativa beneficiará estas Navidades a 1.000 personas en situación socio-económica desfavorable de Barcelona, Madrid, Asturias, Valencia y Cádiz.

Descarregar PDF

Actualidad Económica reconoce e-Courier Management como una de las 100 mejores ideas innovadoras del año

30 maig 2016

La revista Actualidad Económica ha premiado, en su categoría de servicios, a la solución e-Courier Management de The Mail Company por ser “tecnología 100% personalizable para gestionar en tiempo real todos los servicios de mensajería paquetería, correo postal y certificación digital de una empresa”.

Descarregar PDF

Richard Kluwen se adjudica el “EDGA-Terramar Open for Wheelchair Golfers”, patrocinado por The Mail Company

22 abril 2016

Sebas Lorente, impulsor del torneo, queda subcampeón a un punto y vencedor de la categoría Hándicap.

Descarregar PDF

The Mail Company patrocina, por tercer año consecutivo, el principal torneo europeo para golfistas en silla de ruedas

1 abril 2016

El éxito de las anteriores ediciones ha hecho que la prueba se incorpore al calendario oficial de la máxima organización europea en materia de golf adaptado (EDGA).

Descarregar PDF

The Mail Company inicia la transformación digital en sus servicios de Cartería

15 març 2016

La incorporación de la tecnología Paperless permitirá agilizar las entregas y ahorrar más de 2.000 kg de papel al año

Descarregar PDF

1
2