Feb 27, 2018 Compromís social, Notícia

The Mail Company patrocina per segon any el “Team Bonache”, que participa a Uniraid 2018

 

Víctor Calvo i Philippe Castellví, dos estudiants universitaris de 20 anys, ja estan completant les primeres de les set etapes en les que creuaran de nord a sud una part del desert del Marroc. Víctor i Philipe són els integrants del “Team Bonache”, equip copatrocinat per The Mail Company, i que forma part dels més de 50 equips de tots els punts d’Espanya que participen a Uniraid 2018, un raid que arriba a la seva vuitena edició i que va començar el passat 24 de febrer i acabarà el 4 març.

Uniraid és una aventura solidària per a estudiants d’entre 18 i 28 anys que fomenta l’emprenedoria i el treball en equip. Els seus participants hauran de completar set etapes navegant amb un llibre de ruta i sortejant tot tipus d’obstacles, desafiaments i proves. El vehicle ha de ser un automòbil amb més de 20 anys i tots els participants han de lliurar com a mínim 30 kg de material solidari en diferents poblats del desert.

En aquesta edició el “Team Bonache” porta una càrrega solidària de prop de més 200 kg. de material. A més de material escolar i informàtic, Víctor i Phil porten, en el seu Peugeot 205, gels de bany per a nens i adults, sis caixes de roba d’hivern i 1.000 polseres reflectants aportades per The Mail Company, que ajudaran a disminuir l’alt índex d’atropellaments que es produeixen a la nit a les carreteres locals marroquins per falta d’il·luminació.