The Mail Company certifica la seva solució de Carteria Digital-Digital Mailroom amb l’estàndard ISO 27001

The Mail Company ha obtingut la certificació ISO 27001: 2013 per a la seva solució de Carteria Digital i garanteix així la seguretat de la informació protegint als seus usuaris, la seva informació i les seves dades.

ISO 27001: 2013 és un estàndard de seguretat de la informació que certifica el maneig adequat de la mateixa i assegura als clients de The Mail Company que la companyia protegeix la integritat, confidencialitat i disponibilitat de les seves dades mitjançant una adequada gestió dels riscos als quals es troben exposades. El Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació de The Mail Company ha estat auditat i certificat per TÜV InterCert.

Presentada per primera vegada al mercat espanyol el 2015 per The Mail Company, la Cartería Digital és una solució de recepció i distribució electrònica de la documentació que rep una organització gràcies a la qual les comunicacions rebudes es processen i distribueixen electrònicament amb els consegüents avantatges de rapidesa, accessibilitat i seguretat, augmentant d’aquesta manera la productivitat de l’organització i agilitzant la presa de decisions. Aquesta solució és capaç de gestionar simultàniament fluxos físics i digitals, motiu pel qual es constitueix com la palanca per a emprendre projectes de Transformació Digital, tal com han emprès grans clients de la companyia com Gas Natural i Enagás.

La Carteria Digital és l’única solució integral del mercat que harmonitza el món digital amb les noves necessitats de les organitzacions, com la paqueteria personal.

Si bé aquesta solució ha tingut lloc des del primer moment amb els més alts estàndards i infraestructures en matèria de seguretat de la informació per salvaguardar la confidencialitat dels dades dels nostres clients i usuaris, obtenir aquesta certificació era un procés imprescindible“, assegura José Manuel Castellví, director executiu de The Mail Company.

The Mail Company també compta amb les certificacions ISO 9001: 2015 per al seu Sistema de Gestió de la Qualitat i ISO 14001: 2015 per al seu Sistema de Gestió del Medi ambient, i està en procés d’obtenir la certificació ISO 30301 per al seu Sistema de Gestió de Documents.