The Mail Company, patrocinador bronze d’IFMA

Després de tres anys participant activament a IFMA Espanya com a empresa col·laboradora, The Mail Company ha decidit ascendir a la categoria de Patrocinador Bronze de l’associació.

La col·laboració amb IFMA ha ajudat a The Mail Company a posicionar-se al mercat del Facility Management com a referència per als serveis de Carteria, Carteria Digital i e-Courier Management (gestió intel·ligent dels serveis de missatgeria i paqueteria), el què ha animat a la companyia a apostar més per l’associació i convertir-se en Patrocinador Bronze. La categoria bronze permetrà a The Mail Company accedir al patrocini de major nombre d’esdeveniments, publicar més notícies i, per tant, aconseguir major visibilitat a l’entorn del Facility Management.

The Mail Company és membre de de l’entitat des de fa més de quinze anys, havent format part de l’associació original SEFM (Societat Espanyola de Facility Management), que es va integrar en IFMA el 2011.

IFMA Espanya és el capítol espanyol de l’Associació Internacional de Facility Management (International Facility Management Association) i en l’actualitat és l’única associació professional que representa el sector i els seus professionals a Espanya i alguns països de Llatinoamèrica.