IFMA Espanya debat sobre l’impacte del facility management a les ciutats intel·ligents, amb el copatrocini de The Mail Company

The Mail Company va copatrocinar la conferència “L’impacte del Facility Management a les Smart Cities”, organitzada per IFMA Espanya a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) el 19 de setembre. La sessió va reunir experts institucionals, acadèmics i empresarials, que van presentar els seus diferents punts de vista sobre les solucions i tendències innovadores en un aquest nou concepte de ciutats.

Durant la conferència es va debatre la importància de l’ús dels avenços tecnològics vinculats a les ciutats intel·ligents i la seva aportació a la gestió i manteniment dels equipaments, serveis municipals i actius en els nuclis urbans.

Entre d’altres, es van donar a conèixer diversos projectes que Barcelona està desenvolupant amb l’objectiu de convertir-se en una ciutat intel·ligent, es va abordar la necessitat de fer front al canvi climàtic des d’aquest nou concepte de ciutat i es va apuntar a facility managers i arquitectes com els professionals capacitats per projectar i desenvolupar els nous models de ciutat.