Gran èxit de Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company, en la seva ponència al Workplace 2018, celebrat a Barcelona

Tenir un innovador i funcional espai de treball, multi connectat, una bona il·luminació, mobiliari ergonòmic, una bona qualitat de l’aire, àrees d’esplai, etc., no serveix de res si l’empleat no és feliç i està motivat. “El cap compromès és aquell que ajuda als seus companys, és empàtic i col·labora amb els seus col·legues de treball; aquest és el veritable lideratge motivador. El de qui s’arremanga quan vénen temps difícils“. Aquesta va ser alguna de les idees que Sebas Lorente, conferenciant motivacional i excampió d’Europa de Golf en cadira de rodes, va llençar a l’auditori del Workplace Summit 2018 el passat dimarts 20 a Barcelona.

Sebas Lorente va participar en qualitat d’ambaixador de The Mail Company, l’empresa espanyola especialitzada en la consultoria i el desenvolupament de Solucions personalitzades en els àmbits de Transformació Digital i Logística Interna i Externa.

En la seva intervenció Sebas Lorente, a més de defensar un tipus de lideratge “allunyat del màrqueting i dels focus mediàtics, més càlid i directe i que és el que veritablement obté resposta dels seus col·laboradors“, va defensar conceptes “com l’educació o l’amabilitat entre companys, comportaments que molts donem ja per inherents, però encara ens trobem amb sorpreses desagradables entre els nostres companys o quan visitem una empresa. I això afecta la confiança entre equips i la productivitat en els entorns professionals“.

Com a conclusió, Sebas Lorente va apuntar que hem d’estar “agraïts amb el moment i el lloc en què ens ha tocat viure i treballar. De vegades hauríem de parar i pensar en com som d’afortunats, encara que estiguem enmig d’un embús de trànsit, i això ens ajudaria a relativitzar molts aspectes de la nostra vida diària tant personal com professional“.

L’edició barcelonina del Workplace Summit 2018 es va celebrar a les instal·lacions de l’empresa Simón i va comptar amb la participació de més de 100 convidats de perfils tan diversos com la gestió d’edificis, l’arquitectura i l’enginyeria, la consultoria, els serveis generals i les compres. Tots ells vinculats pel Facility Management, una activitat que va tenir un volum de negoci a Espanya l’any passat de més de 60.000 milions d’euros.