Workplace Summit 2019, amb el copatrocini de The Mail Company

Luis del Barrio en el Workplace Summit

La creació d’un entorn de treball saludable ha estat el focus del Workplace Summit 2019 organitzat per IFMA Espanya amb el copatrocini de The Mail Company. Celebrat el 5 de novembre a Madrid, va comptar amb la presència de 150 professionals del facility management i l’arquitectura, entre d’altres disciplines. A les ponències i taules rodones de l’esdeveniment s’han debatut qüestions com la importància del confort acústic, els beneficis de la pràctica del mindfulness o l’impacte de la tecnologia en la millora de l’entorn de treball.

El Workplace Summit és l’esdeveniment de referència en el nostre país sobre entorns i espais de treball, i tindrà una segona jornada a Barcelona el 19 de novembre, a la qual s’espera l’assistència d’un centenar de professionals.

A la fotografia, Luís del Barrio, director de Relacions Externes i Màrqueting de The Mail Company, a l’esdeveniment de Madrid.