The Mail Company integra la plataforma Noysi

Dealer Market

Març 2020

Acuerdo The Mail Company/NoysiAcord entre Noysi, la plataforma de comunicacions per a empreses i administracions públiques orientada a la col·laboració i l’alineament entre equips, i The Mail Company. empresa espanyola especialitzada en consultoria i solucions de transformació digital i logística documental.

Els més de 200 clients corporatius de The Mail Company -prop de 40.000 usuaris diaris potencials- podran gaudir de Noysi, una plataforma escalable, fiable i segura que inclou xat, missatgeria, emmagatzematge cloud i eines de col·laboració.

Manuel Ferrando, Director de Desenvolupament de Negoci de Noysi, i Luis de el Barrio, Director de Negoci de The Mail Company, han signat un acord pel qual Noysi s’integrarà en GIO, el Hub de Gestió de Comunicacions Corporatives de The Mail Company que utilitzen tots els nostres clients en els seus processos de logística documental i de paqueteria, ja siguin físics o digitals.

A través de GIO, creat el 2014 i que ha superat els 20 milions de transaccions, els clients de The Mail Company accedeixen a solucions com DMR (carteria digital), GIO-NEOS (una solució única al mercat per a la gestió integral de les notificacions electròniques obligatòries de les Administracions Públiques) o e-BOX, (gestió de l’e-Commerce a les corporacions i edificis d’oficines).

Anar a la publicació