The Mail Company amplia les seves capacitats a Portugal per proveir el mercat portuguès amb les seves solucions de transformació digital

Oracle Porto

The Mail Company ha iniciat la comercialització a Portugal de tots els serveis integrats en el seu Hub de Gestió Comunicacions Corporatives, incloent les seves solucions de transformació digital DMR (carteria digital) i Comunicacions Certificades Online, així com la seva innovadora solució logística e-Box per a la gestió de l’e-commerce personal en corporacions i edificis d’oficines.

D’aquesta manera, per primera vegada disposarà a Portugal de les mateixes capacitats de servei que proporciona als seus clients amb seu a Espanya, que inclou solucions logístiques, solucions digitals i serveis de consultoria i gestió de projectes com Disseny de solucions, Projectes d’Optimització de costos, Llicenciament i Solucions BPO.

Per a això, The Mail Company ha reforçat la seva estructura comercial al país lusità, on espera incrementar les seves vendes gràcies a l’ampliació de la seva oferta de solucions. L’objectiu, segons Joan Jerez, Director de Negoci Catalunya & Portugal de The Mail Company, és “replicar a Portugal nostre model de negoci a Espanya, on hem superat el concepte d’empresa de serveis per a presentar-nos com a empresa tecnològica que proporciona innovadores solucions de valor afegit sota el paraigua del nostre Hub de Comunicacions Corporatives”.

The Mail Company va iniciar les seves operacions a Portugal el 2010 amb l’objectiu de donar cobertura ibèrica als seus clients amb seu a Espanya, als que fins al moment ha estat proporcionant serveis de Recepció, Carteria i gestió de missatgeria a través de la seva plataforma e- Courier Management. Amb aquesta gamma de serveis ha guanyat la confiança a Portugal de clients com L’Oréal (exclusiu del país lusità), Oracle, Chubb i Diageo.

El salt qualitatiu actual suposa, per a Joan Jerez, “una aposta ferma per consolidar la nostra presència a Portugal, país en el qual desitgem desplegar totes les nostres capacitats per créixer i consolidar-nos com especialistes en transformació digital“. A Portugal, The Mail Company realitza operacions actualment a Lisboa i Porto (a la imatge, edifici d’Oracle a Porto, on The Mail Cosmpany presta el servei de Recepció).