The Mail Company incorpora la tecnologia de llum ultraviolada (UV) per desinfectar els paquets i documents que es reben a les seves carteries

The Mail Company ha posat a disposició dels seus clients de Carteria digital, solucions de desinfecció amb llum ultraviolada (UV) d’ona curta, que permet esterilitzar qualsevol paquet i / o documentació enviada o rebuda, com a un element preventiu més per minimitzar la transmissió del coronavirus a partir de tallar la cadena de contagi.

Els equips de desinfecció (dos models segons les necessitats de cada client o immoble) consisteixen en una caixa equipada amb llums UV d’ona curta que irradia sobre els objectes que es col·loquen al seu interior. La radiació de longitud d’ona de 250-280 nm penetra en les cèl·lules microbianes, interrompent l’ADN i afectant la seva reproducció i supervivència, de manera que inactiva els patògens.

Per posar a disposició dels seus clients la tecnologia UV, The Mail Company ha arribat a un acord amb una distribuïdora espanyola especialitzada en sistemes de desinfecció i prevenció del coronavirus. El dispositiu s’instal·la a la Carteria / Estafeta de cada client, o si no, en el punt de recepció o enviament de la documentació i paqueteria.

La llum ultraviolada porta dècades utilitzant-se per a la desinfecció d’aigua, aire i superfícies. El seu ús està molt estès tant en instal·lacions mèdiques com en industrials per mantenir els espais desinfectats i s’ha convertit en una alternativa fiable a la desinfecció química a causa de l’augment de microorganismes resistents als productes químics i a el fet que, a diferència de la desinfecció química, no produeix residus nocius.

Encara que des que va començar la crisi sanitara produïda per la Covid-19 The Mail Company ha implantat estrictes protocols de seguretat per evitar qualsevol transmissió i contagi en la gestió de paquets i documentació, “hem cregut necessari també posar a disposició dels nostres clients solucions com els equips de desinfecció UV que, per la seva eficàcia demostrada, proporcionaran un plus de tranquil·litat a clients, usuaris i treballadors“, explica Luis del Barrio, Director de Negoci de The Mail Company.

L’esforç econòmic que realitza un client amb l’adquisició d’un equip de desinfecció UV suposa un valor afegit per les seves organitzacions, permetent minimitzar els riscos, ja que tota documentació i paqueteria que entra i surt de les seves instal·lacions ha estat esterilitzada“, afegeix del Barrio.