loading

Notícies i Media

Notes de Premsa

Veure totes

L’aposta per la innovació i les noves tendències en els espais de treball fan que la Carteria Digital tingui cada vegada una major demanda en el mercat

22 juliol 2019

The Mail Company està bolcada en la implantació de diversos projectes de Carteria Digital a diferents corporacions, principalment a Madrid i Barcelona. La Carteria Digital s’ha convertit en els últims mesos en una de les solucions més demandades de la seva cartera.

Descarregar PDF

GIO-NEOS: més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques per a la gestió de les Notificacions Electròniques Obligatòries

20 maig 2019

La solució desenvolupada per The Mail Company per a la gestió integral i centralitzada de les Notificacions Electròniques Obligatòries de les administracions públiques, ja realitza més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques només deu mesos després del seu llançament.

Descarregar PDF

L’equip Habibi, copatrocinat per The Mail Company, distribueix prop de 70 k de material solidari al Marroc

11 març 2019

Les estudiants universitàries Cassandra i Nina, components de l’equip Habibi, ja estan de tornada a casa després de finalitzar el 3 de març la seva participació al raid solidari Uniraid, que les va portar a creuar el Marroc de nord a sud, on van distribuir prop de 70 kg de material solidari.

Descarregar PDF