loading

Office Flex

Ideal per a puntes de treball i tasques específiques (suport administratiu, esdeveniments, inventaris, moviments interns, expurgar arxius, digitalitzacions, etc.)
Flexibilitat
Confiança

Flexibilitat i confiança

Una solució professional flexible, destinada a atendre les necessitats puntuals de la vostra organització, amb les garanties que ofereixen professionals de confiança de la nostra plantilla.

RSC

Generem oportunitats de treball estable per al col·lectiu de joves, afavorint la seva integració professional al mercat de treball.


Modalitats

Recepció/Hostessa amb anglès

OfficeFlex2

  • Atenció de visites
  • Atenció telefònica
  • Gestió de serveis
  • Tasques administratives

Auxiliar/mozo

OfficeFlex3

  • Tasques de suport a oficina/arxiu
  • Logística interna
  • Tasques auxiliars

És notícia

Office Flex: resposta professional a demandes puntuals

The Mail Company amplia el seu portfoli de solucions amb Office Flex, dissenyada específicament per atendre necessitats puntuals quan el negoci ho requereixi: puntes de treball, tasques específiques o vacances.

Més info

Testimonis

SAP

Isabel Haas

SAP Digital – SAP SE

“El febrer de 2017 vaig organitzar l’esdeveniment de llançament inicial de SAP Digital, que va tenir lloc a Barcelona amb 100 participants de tot el món. Des de la primera vegada que vam informar l’equip de The Mail Company sobre aquest, es van mostrar molt servicials i pacients.

Quan vaig arribar a l’oficina de SAP a Barcelona (a la qual no havia estat mai ja que treballo a Alemanya), el personal de recepció va sobrepassar les meves expectatives a l’hora de realitzar canvis de darrera hora i donar resposta a peticions, i sempre amb un somriure a la cara. M’atreveixo a dir que el nostre esdeveniment no hauria anat tan bé sense el seu compromís i dedicació.

Moltes gràcies!”

Veure més informació