loading

The Mail Company

Especialistes en consultoria i desenvolupament de solucions personalitzades en els àmbits de la Transformació digital, Expedicions i Serveis auxiliars

Ajudem empreses i comunitats de negocis a optimitzar els seus nivells de servei i els recursos associats, així com a reduir els seus costos.

Solucions i serveis eficaçment externalitzats

Desenvolupem solucions a mida que permeten una gestió eficaç a través del control i la transparència de la informació en temps real, en tres àmbits:

Transformació Digital

Ajudem els nostres clients a evolucionar cap a l’oficina sense papers per tal de guanyar agilitat en la presa de decisions, incrementar la productivitat i reduir costos.

Expedicions

Solució e-Courier Management per a la gestió eficient i el control pressupostari dels enviaments.

Serveis auxiliars

Solucions a mida en els àmbits de carteria, recepció/consergeria i suport per a puntes de treball i tasques específiques.

Empreses líders en el seu sector i comunitats de negocis emblemàtiques confien en el nostre model d’externalització.

Veure més

Els nostres clients han apostat per les relacions a llarg termini amb The Mail Company: amb alguns d’ells hi hem estat col·laborant durant més d’una dècada gràcies a l’eficàcia del nostre model.

ELS NOSTRES PILARS

  • Know-how de 15 anys en la gestió de serveis externalitzats de carteria, expedicions, gestió documental, recepció i consergeria, durant els quals hem contribuït a obtenir importants estalvis i millores en la gestió.
  • Desenvolupament de solucions claus en mà a la mida de les necessitats del client.
  • FilosofIa de millora continuada a través de la monitorització d’indicadors crítics en temps real i l’optimització sistemàtica del servei.
  • Innovació
    • Desenvolupament i implantació de models de gestió exclusius basats en la monitorització i optimització de l’ús del servei i en l’obtenció d’informació de gestió a tots els nivells.
    • Inversió en el desenvolupament de tecnologia pròpia i exclusiva per facilitar la gestió dels nostres serveis, la traçabilitat i el control pressupostari en temps real (plataforma GIO).
    • Desenvolupament de solucions pioneres a la península ibèrica: CarterIa Digital (DMR).